Webinar: Arbeidstid i skolen - Hvordan skape struktur og kultur som fremmer profesjonalitet og et godt opplæringstilbud?

På dette andre webinaret i høst inviterer FIKS til en spennende samtale om arbeidstid i skolen. Du treffer lærere, skoledere og forskere som på hver sin måte belyser problemstillingen. 

Bildet kan inneholde: verden, produkt, azure, gjøre, organisme.

Illustrasjonsbilde: Colourbox.com

Skolens viktigste ressurs er de ansatte. Hvordan kan avklaringer omkring arbeidstiden skape god samarbeidskultur? Hvordan kan arbeidstiden struktureres og organiseres på skoler, og hvilke kryssende hensyn må lærere og skoleledere forholde seg til i spørsmål om hvordan arbeidstiden skal brukes? I webinaret 22. november vil vi belyse disse spørsmålene gjennom bidrag fra både lærere, skoleledere og forskere. Webinaret ledes av seniorrådgiver, og forhenværende lærer og rektor, Bjørn Bolstad  

Påmelding

Bidragsytere 

  • Jo Helge Ansnes Schei, lektor ved Valle Hovin videregående skole i Oslo kommune og ressurslærer i FIKS 
  • Mette Nordeng, rektor ved Hammer skole i Lørenskog kommune
  • Are Helgesen, lærer og tillitsvalgt Hammer skole i Lørenskog kommune
  • Mari Indregård, rektor ved Fyrstikkalleen skole i Oslo kommune
  • Maria Skarsbo Moen, lærer og tillitsvalgt ved Fyrstikkalleen skole i Oslo kommune
  • Eli Tronsmo, postdoktor ved Institutt for lærerutdanning og skoleforskning (ILS) og FIKS ved Universitetet i Oslo (UiO).

Bjørn Bolstad, seniorrådgiver i FIKS fungerer som programleder 

Velkommen! 

Tidligere webinarer 

LK20 og organisering - trenger skolen en ny organisering?
I dette webinaret får vi først en historie fra hvordan en videregående skole gjorde om på sine måter å arbeide på. Deretter får du erfaringer fra en ungdomsskole og en videregående skole som står midt oppi dette arbeidet nå. Til slutt får vi et sosiologisk forskerblikk som belyser problemstillingen for webinaret; LK20 og organisering - trenger skolen en ny organisering

Publisert 29. okt. 2021 15:22 - Sist endret 23. mars 2023 20:17