hjelp_videostrom

Bruk av opptak og livestream fra aud 3 Helga Engs hus

1. Klikk på skjermen i midten for å vekke den opp fra dvale

2. Klikk på + tegnet nederst på skjermen.

3. Klikk på "HDMI"-knappen. Da skal skjermbilde være delt i to, dvs hdmi2 er kamera, hdmi1 er pc-skjermen

4. Da skal skjermen se ut som under

Klikk på de 3 prikkene nede til høyre (rød ring) (se bilde ovenfor) på skjermen for å få opp kontrollpanelet

5. For å starte opptak og livestream (videostrøm) gjør følgende: Trykk først på opptak (merket som nr 1) på bilde, og deretter trykk på Webcast for livestrøm ut av rommet (merket som nr 2)

6. Når dette er startet, så skal det se slik ut

7. Ta den trådløse mikrofonen og skru den på.

8. Når forelesning er ferdig og opptak/stream skal avsluttes, så trykk på knapp merket som 1 og 2 på skjermen

9. Husk å skru av mikrofonen og sett den tilbake i ladestasjonen

Publisert 26. aug. 2019 13:27 - Sist endret 26. aug. 2019 13:39