REFERAT FRA MØTE I PROGRAMRÅDET I SPESIALPEDAGOGIKK

REFERAT FRA MØTE I PROGRAMRÅDET I SPESIALPEDAGOGIKK 28. nov 2006

Tilstede: Marit Holm, Erling Kokkersvold, Peer Møller Sørensen, Elisabeth Ellefsrud (stundetrepr.), Ingvild Nyborg (studentrepr), Sigurd Hasle (ref.)
Fra adm: Nina Dalby,   

 

Saksliste:

Saksliste:
1.Orienteringssak:
Endring av sammensetning Programråd.
Fra 2007 vil programrådet bestå av Institutt Nestleder, Leder av Bachelorteamet, Leder av Masterteamet, Leder av  SNE-teamet, 1 representant fra Administrasjonen og to studentrepresentanter

 

 

2. Orienteringssak
Årsrapportering om kvalitetssikring og kvalitetsutvikling fra Institutt for spesialpedagogikk for høst 2005/vår 2006.  
Programrådet fikk kopi av rapporten og hadde to små kommentarer som ble tatt til tatt inn i rapporten.  

    

2. Oppfølging av Ramme for antall studenter på bachelor

For å avhjelpe situasjonen vil instituttet utlyse en universitetslektor stilling som skal jobbe med PBL-veiledning, praksisoppfølgning og samarbeid med kompetansesentra. Det er også nye opptaksrutiner for vår 2007som vil innebære en del færre innpass-studenter på tredjeåret. 


3. Oppfølgning av Antall undervisningstimer på fordypningene på Master

Programrådet oppfordrer emneansvarlige på fordypningene å gå igjennom og vurdere om antall forelesningstimer er hensiktmessig og evt kutte der det er faglig forsvarlig.

  

4. Innføre faste rutiner for underveis - og sluttevaluering

Universitetsstyret har vedtatt at alle emner og programmer skal ha et system som skaper og sikrer høy kvalitet på det aktuelle studietilbudet.
Vedtak:
ISP innfører faste rutiner for rapportering fra emner, emneansvarlig i samarbeid med adm. ansvarlig skal innen den 1.februar for emner som avsluttes i høstsemesteret  og 1.aug for emner som avsluttes i vårsemesteret , lage en oppsummering som rapporteres til programrådet. Evalueringen har to hensikter:
- å finne indikatorer på kvalitetssvikt
- å beskrive god praksis
Rapporten kan være på ca en side og beskrive resultatet av studentevaluering og forslag til endringer /korreksjoner på emnet.

 

Programrådet ønsker alle en riktig God Jul, og velkommen til et nytt År med neste møte den Tirsdag  23.jan kl. 13.00 rom 487.
 

 

 

 
Publisert 18. jan. 2007 10:30 - Sist endret 2. nov. 2010 14:11