English version of this page

Innovasjon, Kompetanse og Bygg CV!

Er du student som ønsker å bygge relevant arbeidslivskompetanse? Vi inviterer deg til åpent møte om mulighetene du kan få i UV sin nye Innovasjonsstudentforening! 

Påmelding

Fire student som går sammen ute ved Universitetet.

Foto: Shane Colvin

Ønsker du å bygge ettertraktet kompetanse som student?

Ønsker du å bygge relevant erfaring, komme tettere på arbeidslivet eller kanskje til og med sette et styreverv på CV? I dette informasjonsmøte vil du få vite alt du trenger om Det utdanningsvitenskaplige fakultet (UV) sin nye studentinnovasjonsforening og de mulighetene du kan gripe. 

 

Hva foreningen kan jobbe med

Her er noen eksempler på hva foreningen kan jobbe med:

- I år lanserte UV en ny sommerinternship ordning for studentene på UV. Ønsker du å jobbe i neste års prosjektgruppe hvor du får rekruttere og nettverke med innovative UV-virksomheter?

- Flere workshoper har blitt holdt innen bruk av KI og innovasjonsmetodikk for studenter. Har du en arrangør i magen som ønsker å bidra med spennende arrangementer for studenter? 

- Har du andre spennende ideer?

 

Finn din rolle i foreningen

Vi har flere roller som skal fylles i denne foreningen som internshipansvarlig, arrangementansvarlig, pr-ansvarlig og leder. I tillegg vil foreningen være åpen for alle studenter som ønsker en sosial og faglig arena. Finn din nisje i denne foreningen og bidra med de unike ferdighetene og interesserne du ønsker å utvikle!

 

Påmelding

Meld deg på, lær noe nytt og nyt noe kaffe/te før neste forelesning!

NB: Det blir satt av tid til spørsmål og diskusjoner. Påmeldingskjema stenger 05. mars kl. 23.00

Emneord: Innovasjon, Studentinnovasjon, studenter
Publisert 1. mars 2024 14:44 - Sist endra 1. mars 2024 14:45