Datamaskiner for ansatte

Fakultetet tilbyr alle ansatte en bærbar datamaskin med dokking og skjerm, tastatur og mus som sitt primære arbeidsverktøy. Benytt skjemaet nedenfor for å bestille dette eller annet IT-utstyr som du har behov for.

Felles retningslinjer for våre datamaskiner

Ekstra krav til bærbare datamaskiner

• Datamaskinen holdes oppdatert av sluttbruker. Dette innebærer at maskinen må tilknyttes Internett annenhver måned for nedlasting av oppdateringer til Windows og annen programvare på maskinen:
    http://www.uio.no/tjenester/it/maskin/windows/drift-sikkerhet/sccm/driftsregimet/windows-update.html
  • Være gjenstand for eventuelle institusjonelle begrensninger hvorvidt man kan bruke den bærbare datamaskinen mot forskningsområder og andre sikre tjenester.
  • Sikkerhetskopi! IT tjenesten ved fakultetet kan være behjelpelig med tips, råd og eventuell programvare for sikkerhetskopi, men den enkelte har likevel ansvar for å påse at slik sikkerhetskopi faktisk gjennomføres.

• Beskyttes godt for å forebygge tap/tyveri og skade. Bærbare maskiner er ikke nødvendigvis garantert reparasjon (til tross for at det tegnes en egen serviceavtale ved kjøp) dersom skaden er selvforskyldt

Publisert 18. apr. 2023 11:51 - Sist endret 9. okt. 2023 09:57